Famílies

Recordeu  quan el pare us portava al cap de setmana al vostre lloc preferit? O quan els avis us compraven tot allò que demanàveu?

Els adults guardem infinitat de records de la nostra infància.

Us brindem l’oportunitat d’oferir als mes petits de casa experiències que no oblidaran. Podeu crear la felicitat del seu dia a dia amb activitats per disfrutar amb i de la família.

escoles

Escoles

Teniu pensat realitzar una sortida escolar?

No hi ha millor manera que podent ensenyar als més petits la importància d’estar en contacte amb la natura, de que coneguin un estil de vida i es familiaritzin amb els animals. Una estada en plena llibertat. Podreu disfrutar de diverses activitats i tallers de la nostra granja i fins i tot combinar-ho amb activitats de descoberta i esportives.

Activitats

VISITA A LA GRANJA

Visiteu i apreneu de primera mà, com funciona la nostra granja. Podreu veure on viuen els animals, de què s'alimenten, i conèixer com és el dia a dia de la nostra feina.

ESMORZAR DE PASTOR

Menjar tothom ha de menjar, persones i animals així que vine a donar de menjar a la nostra canalla i omple la panxa amb un bon esmorzar dels nostres productes de proximitat.

UN DIA A LA GRANJA

Vine a passar un dia sencer a la granja. Viu el dia a dia, esmorza i dina com ho fem cada dia i es que mai està de més posar-se a la pell d'altres persones.

TALLER DE FORMATGE

T'agradaria aprendre a elaborar el teu propi formatge? T'ensenyem com fem el nostre, des de l'inici fins a la taula. Inclou degustació.

TALLER DE LLANA

L'elaboració de llana és tot un món. Des de temps remots ha estat un producte altament preuat, la seva escalfor és incomparable. Vine i t'ensenyem el seu procés de creació.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit urna cras sagittis nisl inceptos, turpis quisque nulla curae accumsan natoque luctus pulvinar suspendisse tincidunt primis viverra, condimentum fames nec hac ut velit tempor vivamus rhoncus dictumst diam.

Activitats complementàries

  • Vies Ferrades i Barranc del Forat Negre a Vallcebre
  • Excursió pels cingles de Vallcebre amb vistes al pantà de la Baells
  • Visita al museu de les petjades de Dinosaure
  • Parc d’Aventures als Arbres de Palomera
  • Excursió amb raquetes de neu a la Gallina Pelada
  • Museu de les Mines de Cercs